,
  
Det skjer rundt velkomstbua
Det skjer rundt velkomstbua

På hytteeierforeningens budsjett for 2017 er det satt av 50.000,- kr til å forskjønne området rundt de nye søppelbeholderne på Krok.  

Det er tidligere beplantet og asfaltert rundt beholderne. I tillegg ble det i juni og under dugnaden i juli gjort en stor jobb med å male og bygge ut, samt legge nytt tak på bua. I tillegg er det satt opp tre nye aviskasser og en postkasse, og på baksiden har det blitt plass til søppelposer og små beholdere for matavfall.

I løpet av høsten vil det skje mer:

ü  VELKOMMEN: Det skal males “Velkommen til Krok” på fronten av bua.

ü  OPPSLAGSTAVLER: Det skal settes opp to oppslagstavler bak postkassen.  Den ene er for “info fra styret”.  Den andre for “private oppslag”.   Førstnevnte er et låst skap med glassfront og lås og skal tåle fruktighet godt.  Den andre er for private oppslag og kan brukes av alle hytteeierne.  Den er i kork, og vi er usikre på holdbarheten. Den vil bli byttet ut hvis det blir behov. 

ü  BIBILIOTEK: På baksiden av bua skal vi bygge inn “hulrommet” og etablere et internt bibliotek – BOK-KROKEN.  Her kan man ta, låne, bytte eller gi bort ei bok. Gratis. Åpner 1 april og stenger 30. september hvert år. 

ü  KART: Det skal settes opp to kart over Krokåsen.  Kartene er med inntegnede veier, stier, spesielle målpunkter og alle hyttenummer blir påført.  Den største skal dekke nesten hele endeveggen.  Den lille skal stå på midten av frontpartiet. 

ü  KROKAASEN.no: Vi setter opp en informasjon over det minste kartet om vår web-side: www.krokaasen.no.

ü  VEIMERKING: Det vil bli satt opp mange nye veiskilt rundt omkring på åsen.  Bl.a. vil vi merket området rundt søppelbeholdlerne med at parkering kun er for de som har fått reservert plass.  I tillegg vil Kroksåsen bli skiltet bedre og det vil bli satt opp flere skilt om fartsbegrensning samt oppfordring til å kjøre forsiktig.

ü  MER GRØNT: Parkeringsplassene rundt velkomstpunktet vårt vil bli plantet til med gress/plen.  

ü  ASFALTERING: Vi vil innhente pris på asfaltering av resten av Krokåsveien gjennom eplehagen.  Dette skal, i følge fagfolk, være tilstrekkelig til å holde veien i god stand i mange år framover.



ALT skal være klart til sommersesongen 2018, d.v.s asfaltering er noe usikker.

  KONTAKT OSS

Krok Hytte-eierforening

Send oss en henvendelse via skjema under, og vi svarer så raskt vi kan.

FORESPØRSEL
Navn:
Epost:
Melding:

08132952

*Fyll inn koden for å vise at du ikke er en robot:
  Innlogging for styret