,
 
 
Om Krok Hytteeierforening

omossbilde 

Krok hytteeierforening er en velforening for 145 hytteeiere på Krokåsen i Svelvik kommune.  Alle hytteeierne er medlem av foreningen, som har som hovedmål å ivareta felles interesser og å tilrettelegge forholdene slik at Krokåsen forblir et trivelig sted for ferie, fritid og rekreasjon.  Medlemskapet i foreningen gir rett til å bruke vei, vann og kloakkanlegget.

For oss er Krokåsen «Drammensfjordens perle» med fantastisk utsikt over Drammensfjorden til Holmsbu og Rødtangen mot øst og et fargeteppe av epleblomster mot vest. 

De fleste hytteeierne på Krokåsen har fritidsbåt.  Det er opparbeidet en fin strand med plen og ikke minst en fin brygge med plass til 114 båter på nordkrok.  Krok småbåthavn er et andelslag bestående av båteiere som er medlemmer i hytteeierforening.

Gjennom vår hjemmeside ønsker vi å gi både hytteeiere og andre god informasjon om Krokåsen og foreningens virksomhet.  Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger om hjemmesiden og om Krokåsen generelt..

Vi anbefaler en titt på bildegalleriet for å se hvor fint vi har det på Krokåsen.

For øvrig er Svelvikportalen et godt utgangspunkt for å finne informasjon om hva som skjer i Svelvik kommune.  http://svelvikportalen.no/

 


 



  KONTAKT OSS

Krok Hytte-eierforening

Send oss en henvendelse via skjema under, og vi svarer så raskt vi kan.

FORESPØRSEL
Navn:
Epost:
Melding:

81285335

*Fyll inn koden for å vise at du ikke er en robot:
  Innlogging for styret